LOSOS S CITRUSOVÝM KUSKUSEM

Okomentovat
Kuskus s rajčaty je známá věc. My jsme se ale rozhodli pro jinou kombinaci, svěží spojení s citrusy. Dali byste si?


1–2 lžíce olivového oleje
2 (170 g) filety lososa, bez kůže
3–4 očištěné měsíčky grapefruitu
3–4 očištěné měsíčky pomeranče
2 střední jemně nakrájené šalotky
1/4 hrnku nakrájené čerstvé petrželky
1 a 1/2 lžíce citronové šťávy
sůl a pepř
1 hrnek kuskusu Nature’s Promise

Zalijte kuskus vařící vodou a nechte nabobtnat. Přebytečnou tekutinu slijte. Přidejte kousky šalotky, citrusy a citronovou šťávou, pokapejte trochou oleje a jemně osolte. Přidejte petrželku a vše dobře promíchejte.

Na nepřilnavé pánvi rozehřejte trochu oleje na středním stupni. Filety lososa osolte, opepřete a vložte do pánve. Restujete asi 4 minuty z každé strany, nebo až uvidíte, že se maso začíná oddělovat. Lososa podávejte s kuskusem s citrusy.

0 komentářů:

Okomentovat